Henkilöstö

Annamari

Olen valmistunut sosiaalialalta ja  suorittanut asumisneuvojan tutkinnon sekä kouluttautunut elämäntarinaohjaajaksi. Muita opintoja ovat yleisen kasvatustieteen, aikuiskasvatustieteen ja sosiaalipsykologian perusopinnot sekä muu alan koulutus.

Ikäihmisten ja heidän läheistensä kanssa olen työskennellyt pitkään. Jo 1980-luvulla osallistuin Vanhustyön keskusliiton vapaaehtoistyön kurssille ja siitä sitten olen tehnyt alan töitä erilaisissa tehtävissä. Olen toiminut mm. vanhuspalveluiden ja terveyskeskuksen sosiaalityöntekijänä, 65+ eläkeläisvalmennuksen ohjaajana sekä äitini omaishoitajana. Asumisneuvojana hoidin paljon myös ikäihmisten asumiseen liittyviä asioita. Olen ollut kehittämässä vanhuspalveluita kaupungin organisaatiossa ja eri vanhusalan yhdistyksissä kuten dementiayhdistyksessä. Tällä hetkellä kuulun Pääkaupunkiseudun Omaishoitajat ja Läheiset ry:een sekä Helsingin Alzheimer -yhdistykseen.

HelliEssä palvelen teitä laaja-alaisella ja vahvalla ammattiosaamisella ja kokemuksella.
Tervetuloa HelliE:n asiakkaaksi !

Kaisa

Olen Helsingin yliopistosta vuonna 2014 valmistunut käsityönopettaja, joka uskoo käsityön tekemisen hyvinvointia lisäävään vaikutukseen. Minulla on alan työkokemusta peruskoulun ala- ja yläasteelta sekä kansalaisopistolta.

Tarjoan kursseja ja teemapäiviä esimerkiksi vanhainkotien, lastenkotien, vammaispalveluiden tai yksityisten henkilöiden virkistystoimintaan asiakkaan tarpeiden mukaan. Kurssien sisällöt voivat käsitellä erilaista helppoa askartelua tai vaativampia käsityötekniikoita. Ota yhteyttä niin sovimme hinnoista ja kurssien sisällöistä tapauskohtaisesti.